OMRON România

Pentru îmbunătăţirea calităţii vieţilor şi pentru a contribui la o societate mai bună

Fiţi un pionier în crearea de soluţii inspirate pentru viitor. Urmăriţi noi provocări cu pasiune şi curaj. Acţionaţi cu integritate şi încurajaţi potenţialul fiecăruia.

eu doorway page healtcare 1 prod

Asistenţă

OMRON Asistenţă Medicală este lider în domeniul echipamentelor medicale pentru terapie şi monitorizarea sănătăţii, cu o gamă de produse care includ tensiometre, dispozitive de măsurare a temperaturii, dispozitive de terapie respiratorie, termometre electronice şi analizoare corporale. Ne propunem să oferim un serviciu complet de management al asistenţei medicale, menit să prevină şi să amelioreze probleme comune de sănătate, precum hipertensiunea, diabetul şi obezitatea.
VIZITAŢI SITE-UL WEB
eu doorway page industrial 3 sol

Industrial Automation

OMRON Automatizări Industriale este un important producător de sisteme de automatizare industrială avansate tehnologic, având totodată şi o vastă experienţă în implementarea acestora. Omron Automatizări Industriale este dedicat furnizării de produse de automatizare şi soluţii experte personalizate fără concurenţă, pentru orice domeniu. Portofoliul de produse include: automatizări de fabrică, senzori şi securitatea muncii, mecatronică şi acţionări electrice, componente industriale şi sisteme de inspecţie vizuală.
VIZITAŢI SITE-UL WEB
pcb aoi

Inspection Systems

În mediul actual al industriei manufacturiere, extrem de competitive şi sensibile la costuri, echilibrul dintre calitate şi viteză prin intermediul automatizării reprezintă cheia succesului. OMRON Inspection Systems va facilita respectarea obiectivului mereu în creştere privind reducerea costurilor, în paralel cu asigurarea unei calităţi maxim posibile.
VIZITAŢI SITE-UL WEB
eu doorway page ec 1 prod

Componente electronice

Dispunând de tehnologia şi informaţiile necesare pentru construcţia de componente pentru practic orice aplicaţie electronică, OMRON Componente Electronice utilizează concepte de produs ultramoderne. Completând cu gama sa uriaşă de produse de înaltă calitate devine un furnizor autentic de componente personalizate pentru clienţii din toată Europa: relee, comutatoare, conectori, senzori.
VIZITAŢI SITE-UL WEB