Omron România

Pentru îmbunătăţirea calităţii vieţilor şi pentru a contribui la o societate mai bună

Fiţi un pionier în crearea de soluţii inspirate pentru viitor. Urmăriţi noi provocări cu pasiune şi curaj. Acţionaţi cu integritate şi încurajaţi potenţialul fiecăruia.

EU_Doorway_page_Healtcare_1.jpg

Asistenţă

Omron Healthcare este lider în domeniul echipamentului medical pentru terapie şi monitorizarea sănătăţii, cu o gamă de produse care includ tensiometre, dispozitive de măsurare a temperaturii, dispozitive de terapie respiratorie, termometre electronice şi analizoare corporale. Ne propunem să oferim un serviciu complet de management al asistenţei medicale, menit să prevină şi să amelioreze probleme comune de sănătate, precum hipertensiunea, diabetul şi obezitatea.
VIZITAţI SITE-UL WEB
EU_Doorway_page_Industrial_3.jpg

Industrial Automation

Industrial Automation este un important producător de sisteme de automatizare industrială avansate tehnologic, având totodată şi o vastă experienţă în implementarea acestora. Omron Industrial Automation este dedicat furnizării de produse de automatizare şi soluţii experte personalizate fără concurenţă, pentru orice domeniu. Portofoliul de produse include: automatizări de fabrică, senzori şi siguranţă, mecatronică şi acţionări, componente industriale şi sisteme de inspecţie vizuală.
VIZITAţI SITE-UL WEB
EU_Doorway_page_AOI_1.jpg

Inspecţie optică automatizată

În mediul actual al industriei manufacturiere, extrem de competitiv şi sensibil la costuri, echilibrul dintre calitate şi viteză prin intermediul automatizării reprezintă cheia succesului. Inspecţia optică automatizată Omron (AOI) va facilita respectarea dezideratului mereu în creştere privind reducerea costurilor, în paralel cu asigurarea unei calităţi maxim posibile.
VIZITAţI SITE-UL WEB
EU_Doorway_page_EC_1.jpg

Componente electronice

Dispunând de tehnologia şi informaţiile necesare pentru construcţia de componente pentru practic orice componentă electronică, Omron Electronic Components utilizează concepte de produs ultramoderne şi gama sa enormă de produse de înaltă calitate pentru a asigura un service de componente autentic personalizat pentru clienţii din toată Europa: relee, switch-uri, conectori, senzori.
VIZITAţI SITE-UL WEB